På behandlingsdagen

Din hårtransplantation vil blive udført på én dag. Afhængigt af hvor mange hår du skal have sat i, kan det også tage en halv dag. En FUE-behandling mod hårtab klares hurtigt og er skånsomt.
Din behandling vil typisk starte klokken 08 på hverdage og klokken 09 i weekenden.
En FUE-behandling mod hårtab varer 4-7 timer i alt og er inddelt i to faser:

Fase 1:

I den første fase udtager lægen hårsække fra dit donorområde. Sygeplejersken analyserer alle hårsække og sorterer dem i forskellige kategorier. Sygeplejersken kigger på hårets kvalitet og udvælger de bedst egnede hår, så du får det bedst mulige resultat. Hår sidder i bundter af 1-4 hårstrå (grafts). Lægen og sygeplejersken vælger de hårsække, som har flest hårstrå og dermed sikres en god tæthed, som dækker dit hårtab.

Fase 2:

Under den næste fase af din FUE-behandling implanterer lægen hårsækkene i modtageområdet.
Ved middagstid serverer vi en let frokost og du får en lille pause.

Under behandlingen

Behandlingen forgår let og skånsomt. Du ligger på en behagelig behandlings-stol og vil have mulighed for at følge behandlingen og komme med spørgsmål, så du føler dig tryg og afslappet.

Efter behandlingen

Din hårtransplantation afsluttes i løbet af eftermiddagen. Du kan fortsætte med de fleste aktiviteter f.eks. sport efter 2 uger og du kan være tilbage på dit arbejde – uden væsentlige restriktioner, 3-4 dage efter din behandling.

Hårtab behandling was last modified: May 26th, 2017 by Omar Naser Khattar