Hårtransplantation i Tyrkiet

 

Hud og Hårklinikken får mange henvendelser fra patienter, som har gennemgået en hårtransplantation i Tyrkiet. Ofte kan patienterne ikke få besvaret vigtige spørgsmål efter behandlingen, enten fordi de ikke kan komme i kontakt med klinikken i Tyrkiet eller har svært ved at forstå lægen. Et stigende antal patienter kontakter desuden Hud og Hårklinikken for at rette op på diverse behandlingsfejl.

Et af de problemer, som vi ser ofte er huller i hårvæksten i donorområdet. Dette sker, når lægen har høstet for mange hårsække fra samme sted i donorområdet. Det er meget vigtigt, at lægen høster hårsække jævnt fordelt over hele donorområdet, så der ikke opstår huller i hårvæksten. Andre patienter kommer til os, fordi deres nye hårgrænse ser unaturligt ud. Det hænder, når lægen transplanterer hårsække med et for stort antal hår eller med hår, som på grund af deres struktur er uegnede til hårgrænsen. Resultatet er en unaturligt udseende og takket hårgrænse.
For at få et naturligt resultat er det afgørende, at det transplanterede hår har den samme tæthed, struktur, farve og vokseretning, som din hårgrænse havde tidligere.

For at tilbyde vores patienter et sikkert alternativ til Tyrkiet, har vi indgået et samarbejde med Fueklinikken, som specialiserer sig i hårtransplantation i udlandet. Konsultation og behandlingskontrol finder sted hos Hud og Hårklinikken i Danmark, og Fueklinikken i Berlin har dansktalende personale.

Ønsker du en sikker, effektiv og skånsom behandling på en ISHRS certificeret klinik med speciale i hårtransplantation, så kontakt dem. https://fueklinikken.dk/

Fueklinikken Hårtransplantation

Del