Pris for en FUE-hårtransplantation

Prisen for en hårtransplantation kan variere afhængigt af de antal hår, som du har brug for.
Hos Hud og Hårklinikken er vi meget opmærksomme på, at det kan være dyrt at få fortaget en hårtransplantation. Vi sigter derfor altid efter, at du får det bedste resultat til den bedste pris på markedet. Og du kan oven i købet få lavet en finansieringsaftale, så du kan få realiseret din drøm og komme dit hårtab til livs.

Vores priser starter fra 25.000 kr. Tag en gratis online-konsultation og få vurderet behandlingens omfang og den nøjagtige pris.

Finansiering

At få foretaget en hårtransplantation mod hårtab er en fantastisk investering i din velvære, som varer resten af livet.
Hos Hud og Hårklinikken kan du let få finansieret din FUE-behandling. Så for et mindre beløb om måneden i en periode, kan du få finansieret din livsændrende beslutning – uden at det gør ondt på pengepungen. Husk også, at vi giver dig garanti på din behandling.
Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan du kan få finansieret din behandling mod hårtab.

Prisgaranti

Har du fundet en bedre pris?
Kontakt os, så matcher vi prisen!

Når vi prissætter din hårtransplantations-behandling, følger vi en simpel regel: vi giver vores kunder den bedste pris. Vores vision indebærer, at give dig den bedste værdi for pengene, og det starter med prisen. Vi er overbeviste om, at du ikke finder din behandling billigere et andet sted, men skulle det ske, så matcher vi forskellen.

Hårtransplantation: priser was last modified: May 26th, 2017 by Omar Naser Khattar