Hvorfor taber jeg mere hår når jeg træner?

Hvorfor taber jeg mere hår når jeg træner?

Navn: Kim
Spørgsmål: Hej, jeg bruger Biofolic mod mit hårtab og går dagligt i fitnesscenter for at træne. Fornylig har jeg opdaget, at jeg taber færre hår, når jeg har sprunget træningen over i et par dage. Kan der mon være en sammenhæng mellem træning og hårtab? Jeg taber flere hår når jeg træner, selvom jeg bruger Biofolic. Jeg har nu brugt Biofolic i 5 måneder. Glæder mig til jeres svar!Hårtab Hårserum Biofolic

Svar: Hej Kim, ud fra din beskrivelse lyder der ikke til at være nogen forbindelse mellem omfanget af dit hårtab og din træning.
Jeg vil umiddelbart tro, at du ganske simpelt lægger mere mærke til hårtabet, fordi du sveder mere og vasker håret oftere, når du træner.
Det er vigtigt, at følge en afbalanceret træningsrutine og en sund livsstil, da ekstremer nemt kan lede til større hårtab.
Det er også en god ide, at se på din anvendelse af Biofolic, når du går i fitnesscenter. Det er vigtigt, at give Biofolic tilstrækkelig tid til at blive optaget i kroppen, så du undgår at svede det ud under træning. I modsat fald kan det føre til, at virkningen bliver mindre effektiv, hvilket kan lede til mere hårtab.
Vi vil råde dig til at overveje dine daglige rutiner, for at se om der eventuelt kunne være noget andet end træningen, som påvirker dit hårtab og samtidig sikre dig, at du anvender Biofolic korrekt

Del