Gratis levering til pakkeshop ved køb for over 999 DKK

Dokumenteret virkning

BioFolic er blevet godkendt til forebyggelse af hårtab og fremme af hårvækst. BioFolic kan anvendes af alle, uanset alder og køn. BioFolics virkning er dokumenteret af mange uafhængige kliniske undersøgelser, hvis resultater er offentliggjort i bl.a. Recent Medicine.

Hurtig og effektiv optagelse

BioFolic introducerer højteknologisk udvinding af aktive næringsstoffer ved lave temperaturer, for at overvinde begrænsningerne ved eksisterende udvindingsmetoder. Ved at reducere tabet af substanser, som er vigtige for håret, koncentrere de udvundne partikler til meget små størrelser og hurtigt levere dem til hårrødderne, hjælper BioFolic med at stoppe hårtabet og genvinde den normale hårvækst.

Sikre ingredienser

BioFolic indeholder naturlige lægeurter, alger, tang og afgrøder. Især havplanter, som havtang og alger indeholder store mængder alginisk syre og jod (en vigtig ingrediens for dannelsen af det fiberdannende protein keratin). BioFolic indeholder andre ingredienser og råvarer, som hjælper med at accelerere hårvæksten.

Efter 12 - 14 uger oplevede de fleste(95 %) af testdeltagerne øget hårvækst, samtidig med, at håret blev kraftigere

Case 1 - Før
Før
Case 1 - Efter
Efter
Case 1: Mandlig skaldethed - Alder : 35

Som det kan ses på billedet, var toppen af patientens hovedet ramt af fremskreden aldring og var ved at udvikle hårtab. Efter 60 dage begyndte patienten at genvinde hårvæksten på hovedet. Hovedbunden genvandt gradvist sin normale sunde tilstand og hårene voksede hurtigere og tykkere mens behandlingen fortsatte. Efter seks måneds behandling med BioFolic stoppede hårtabet og hovedbund genvandt sin sundhed.

Case 2 - Før
Før
Case 2 - Efter
Efter
Case 2: Tyndt hår langs siderne - Alder : 32

Som det kan ses af de to billeder, led patienten af hårtab langs siderne. Brugen af BioFolic i 6 måneder havde den virkning, som vi ser på det sidste billede ­- meget tykkere hår. Efter at have brugt BioFolic på hovedet, brugte patienten resten på sine øjenbryn og det viste sig, at BioFolic også er virksom der. Som det kan ses af billedet, genvandt patienten 95% af sit hår.

ABONNEMENTSLØSNINGER: LØB ALDRIG TØR

Biofolic er dokumenteret effektivt, og anvender du produktet kontinuerligt, vil de første forbedringer blive synlige efter ca. 4-5 måneder, og markante resultater efter 9 måneder.
Derfor tilbyder vi vores abonnementsløsninger, hvor du, en gang hver tredje måned, får tilsendt alle de produkter du skal bruge. Således sikrer du dig, at du ikke går glip af et godt opnået resultat, fordi du pludselig er løbet tør for produkter.

Showing all 8 results

Hvad kan jeg regne med?

 • Fremmer hårvækst
 • Styrker hårrødder
 • Giver tykkere hår
 • Giver større volumen
 • Beskytter håret
 • Accelererer væksten af hår
 • Gendanner balancen i hovedbunden
 • Fjerner skæl og overdreven sebum

Hvad skal jeg ikke forvente?

Hurtige resultater
 • Da hår jo vokser meget langsomt, kan du tidligst forvente at se de første resultater efter 2 måneder
 • Rødderne arbejder hårdt inde i hovedbunden. Det tager tid for de nye hår at vokse ud
 • Behandlingen skal tages over en længere periode for at opnå succes
Gratis levering til pakkeshop ved køb for over 999 DKK