Om Hud og Hårklinikken

Hud og Hårklinikken har nogle af Europas bedste specialister i behandling af hårtab. Vores speciallæger råder over mange års erfaring med moderne behandlingsmetoder og er godkendt af Sundhedsvæsenet til udførelse af hårtransplantationer. Personalet har foretaget utallige FUE-behandlinger mod hårtab, hvilket giver dig tryghed og garanti. Vi er sat i verden for at give dig din livskvalitet tilbage – det er kort og godt det, vi lever og ånder for.

Vores læger

Vores dygtige speciallæger er godkendt og registreret hos Sundhedsstyrelsen.

Takket være sit mangeårige arbejde med hårtransplantationer har de begge haft mulighed for at følge FUE-behandlingens udvikling og har samlet en enormt stor erfaring på området, hvilket sikrer dig den mest udførlige rådgivning og bedste og mest skånsomme behandling.

Herunder kan du se en præsentation af begge vores læger …

Evangelos Sfakiotakis

Da vi i Hud og Hårklinikken udelukkende arbejder sammen med de bedste, er vi stolte af, at Evangelos er en del af vores læge team her på klinikken. Evangelos er uddannet plastik kirurg med speciale i hudforyngelse og hårtransplantation. Han har de sidste 6 år arbejdet inden for disse felter og har haft over 2000 patienter igennem hans kyndige hænder.
Hans arbejde er kendetegnet ved en høj grad af æstetik og sans for detaljen, der gør at hans patienter altid får et smukt og naturligt resultat.

Vores filosofi

  • Kvaliteten skal være helt i top.
  • Patienten skal være i centrum og opleve et behandlingsforløb med kontakt til læge fra første undersøgelse til sidste kontrol.
  • Effektive forløb og ingen ventetid.
  • Et topmotiveret og professionelt medarbejderteam

Praktisk information

Hud og Hårklinikken tilbyder behandling indenfor dermotologi og FUE-hårtransplantation.

Med placering i centrum af København er der nem adgang til klinikken både med bil og offentlig transport. Hvis du er i bil, så kan du f.eks. enten parkere i Dansk Industris parkeringshus eller foran klinikken på Vester Voldgade nummer 8. Alternativt på en af sidegaderne.

Patientrettigheder

www.sundhed.dk kan du læse om patientrettigheder.

Du er også velkommen til at kontakte os på 71 99 31 18 eller
info@hudoghaarklinikken.dk , hvis du har spørgsmål til Hud og Hårklinikken, hårtransplantation eller hårtab.

Om os was last modified: December 18th, 2017 by Omar Naser Khattar