PRP BEHANDLING

Hvad er et PRP ansigtsløft?
PRP ansigtsløft har en række fordele for dig, som ønsker at give din hud et mere ungdommeligt udseende og få en stærkere hårvækst end det er muligt ved hjælp af diverse produkter. PRP behandlingen er den eneste som giver en helt naturlig regenerering af huden.

En PRP behandling giver din hud og dit hår nyt liv ved at benytte blodplader udvundet af patientens eget blod. Blodpladerne indeholder mere end 20 forskellige vækstfaktorer, som f.eks insulin growth faktor. Disse øger celle-fornyelsen og produktionen af kroppens eget kollagen, hvilket har en foryngende virkning på din hud og stimulerer hårvækst. PRP, blodpladerigt plasma udvindes ved centrifugering af blod taget fra patienten. Herefter injiceres PRP i enten hovedbunden for at stimulere hårvækst eller i huden i f.eks. ansigtet, på halsen eller hænderne for at få en yngre, glattere og sundere hud.

Hud og Hårklinikken har Københavns bedste specialister i PRP behandlinger. Vores specialuddannede personale har stor erfaring med og viden om mesoterapi, hvilket er afgørende for at give dig et mere friskt og yngre udseende.

Efter en PRP behandling hos Hud og Hårklinikken vil du opleve, at din hud genvinder sin vitalitet, fasthed og sunde farve. En PRP behandling giver dig en dybdegående genoprettelse af hudens ungdommelige kvalitet uden at påvirke ansigtets form eller udtryk.

Hvordan foregår en PRP behandling?
En PRP behandling giver din hud og dit hår nyt liv ved at benytte blodplader udvundet af patientens eget blod. Blodpladerne indeholder mere end 20 forskellige vækstfaktorer, som f.eks. insulin growth faktor. Disse øger celle-fornyelsen og produktionen af kroppens eget kollagen, hvilket har en foryngende virkning på din hud og stimulerer hårvækst.

En PRP behandling hos Hud og Hårklinikken varer normalt mellem 20 og 30 minutter.
Til en PRP behandling hentes mellem 50 og 100ml blod fra patienten, hvorefter blodet centrifugeres for at skille dets bestanddele ad. Herved udvindes PRP, blodpladerigt plasma, som injiceres i enten hovedbunden eller huden. PRP injektioner i hovedbunden vil stimulere hårvæksten og booste succesraten efter en hårtransplantation. Injektioner i huden i f.eks. ansigtet, på halsen eller hænderne giver dig en yngre, glattere og sundere hud. PRP kan endda også benyttes som filler til udglatning af rynker og formning af f.eks. kindben.

For at få et varigt resultat kræves der to, tre PRP behandlinger. Behandlingens virkning vil være synlig straks efter den første behandling men aftager så efter et par uger, fordi blodpladerne har en tendens til at stimulere væksten af cellevæv. Efter behandling nummer to, vil resultatet være meget mere tydeligt fordi produktionen af kollagen og nye celler allerede er i fuld gang.

Hvad er fordelene ved en PRP behandling?

• Sundere hud og hårvækst helt naturligt
• Ingen kemi eller syntetiske stoffer
• Tæt på ikke-eksisterende risiko for allergiske reaktioner
• Resultatet forbedres med tiden
• Fjerner og forebygger ældningstegn og andre hudskader
• Booster hårvækst

Bivirkninger
Eftersom PRP, blodpladerigt plasma fremstilles af dit eget blod, er der et langt mindre risiko for uønskede bivirkninger og komplikationer, som f.eks allergiske reaktioner.
Langt de fleste reaktioner efter en PRP behandling vil være forbundet med nålen. Dette kan bl-a- være rødmen og irritation, små hævelser og blå mærker. Disse vil dog normalt forsvinde efter et par dage.
En PRP behandlingen hos Hud og Hårklinikken kræver en forudgående personlig konsultation hos vores specialuddannede personale, der er med til at afdække dine behov og ønsker samt at undgå bivirkninger og efterfølgende gener.

Spørgsmål og svar om PRP behandlingen?

Hvad er en PRP behandling?
Til en PRP behandling hentes mellem 50 og 100ml blod fra patienten, hvorefter blodet centrifugeres for at skille dets bestanddele ad. Herved udvindes PRP, blodpladerigt plasma, som injiceres i enten hovedbunden eller huden.

Hvordan virker det?
Ved en PRP behandling injiceres blodpladerigt plasma i enten hovedbunden eller huden. PRP injektioner i hovedbunden vil stimulere hårvæksten og booste succesraten efter en hårtransplantation. Injektioner i huden i f.eks. ansigtet, på halsen eller hænderne giver dig en yngre, glattere og sundere hud. PRP kan endda også benyttes som filler til udglatning af rynker og formning af f.eks. kindben.

Hvor længe holder virkningen?
For at få et varigt resultat kræves der to PRP behandlinger. Behandlingens virkning vil være synlig straks efter den første behandling men aftager så efter et par uger, fordi blodpladerne har en tendens til at stimulere væksten af cellevæv. Efter behandling nummer to, vil resultatet være meget mere tydeligt fordi produktionen af kollagen og nye celler allerede er i fuld gang.

Er behandlingen farlig?
Behandlingen er helt ufarlig og udføres af vores specialuddannede sygeplejersker. Hud og Hårklinikken er registeret hos Sundhedsstyrelsen til at udføre PRP behandlinger.

Hvor hurtigt kan jeg genoptage min hverdag efter behandlingen?
Det er muligt, at genoptage din normale hverdag straks efter behandlingen. I sjældne tilfælde kan der forekomme mindre bivirkninger, som f.eks. rødmen og lette hævelser, kløe eller blå mærker i de behandlede områder.

Hvor længe har man foretaget behandlinger med PRP?
PRP behandlinger har været i anvendelse siden 1988.

Er det muligt at kombinere PRP med andre behandlingsformer?
Man kan kombinere PRP med behandlinger med ikke-permanent filler, laserbehandlinger og kosmetisk kirurgi.

Platelet Rich Plasma / Vampire Facial / PRP / Vampyr behandling

was last modified: November 17th, 2016 by Omar Naser Khattar