PRP BEHANDLING

Hvad er PRP?

PRP er en forkortelse Platelet Rich Plasma, som betyder blodpladerig plasma.

Hvordan fremstilles PRP?

PRP udvindes af dit eget blod. Menneskeligt blod består af 4 hovedkomponenter:

  • RØDE BLODCELLER, som hjælper med at transportere ilt til vævet og andre dele af kroppen via blodet.
  • HVIDE BLODCELLER eller kroppens immunforsvar bekæmper sygdomme og infektioner.
  • BLODPLADER, som hjælper til at reparere sår og skader.
  • BLODPLASMA – en gylden væske, som indeholder proteiner, elektrolyter og kuldioxid.

PRP blodpladerig plasma fås ved at centrifugere et reagensglas med friskt blod. Reagensglasset centrifugeres indtil alle røde blodlegemer er separeret fra blodpladerne og plasmaen.

Hvad kan en PRP behandling mod hårtab gøre for dit hår?

Et hårstrå vokser gennem en lille åbning i huden, som kaldes hårroden. Sunde og velfungerende hårrødder producerer kraftigt og sundt hår. For at gøre dette, har hårrødderne brug for konstant tilførsel af rigelige mængder friskt blod. Desværre arver mange et gen fra deres forældre, som leder til hårtab, fordi et hormon kaldet DHT begynder at ødelægge hårrødderne. Dette sker ved, at blodtilførslen til hårrødderne mindskes og fører til, at håret bliver tyndere og svagere. Hvis problemet ikke bliver behandlet, kan det resultere i at hårrødderne dør, som følge af vedvarende skade pga. iltmangel.

Effektive behandlinger mod hårtab:

  • Reducerer DHT niveauet

ELLER

  • Reducerer DHTs virkning på dine hårrødder. DHT gør dine hårrødder mindre, hvilket fører til manglende blodtilførsel. Derfor kan behandlinger, som sigter mod at øge MÆNGDEN og forbedre KVALITETEN af det blod, som dine hårrødder modtager hjælpe dig med at behandle dit hårtab med stor succes.

PRP hjælper med at reparere de skader, som DHT har tilført dine hårrødder. Vækstfremmere, som er indeholdt i blodpladerig plasma tilføres dine hårrødder via mikroinjektioner i hovedbunden. Vækstfremmerne fungerer som hårrøddernes LIVSRET og nærer dem, så de kan fungere bedre. Dette er med til at forhindre yderligere hårtab og fremme genvækst af kraftigere hår.

PRP Behandling was last modified: november 26th, 2019 by Omar Naser Khattar