Behandling mod hårtab - resultater

Som beskrevet på siden Om os, er vores mest vigtige værdigrundlag, at alle vores patienter får et godt resultat, som de er glade for. Vi ved,  at vores indgreb som regel altid er resultatet af en beslutning, der er taget efter lang tids fortvivlelse. Hver eneste behandling betyder uendeligt meget for hver eneste person der kommer til os efter hjælp.
Vi ved vi leverer nogle af de bedste behandlinger i branchen, men tag ikke kun vores ord for det. Her kan du se rigtige eksempler fra vores egne patienter, med både deres ord og deres billeder, før og efter vores behandling.

Jimmy

Jimmy blev behandlet i februar 2017 både i fronten og issen. Resultatet er altså kun ca. 6 måneder gammelt. Der blev flyttet 9150 hår/2800 grafts på kun EN behandling.


Jimmy - Før behandlingen

Jimmy – Før behandlingen

Jimmy - Efter behandlingen - Set bagfra

Jimmy – Efter behandlingen

Manne

Du er sikkert stødt på det søde par, Frederik og Manne, i TV2s byggeprogram, Nybyggerne. Manne har fået en hårtransplantation for 12 måneder siden. Han blev behandlet både i fronten og issen. Der blev flyttet 7000 hår/2800 grafts på kun en behandling.


Manne - Før behandlingen

Manne – Før behandlingen

Manne - Før behandlingen - Set bagfra

Manne – Før behandlingen

Manne - Efter behandlingen

Manne – Efter behandlingen

Manne - Efter behandlingen - Set bagfra

Manne – Efter behandlingen

Frank Jensen

Frank - Før behandlingen

Frank – Før behandlingen

Frank - Efter behandlingen

Frank – Efter behandlingen

Når jeg satte mit hår, var jeg blevet ekspert i at sætte det på en sådan måde, så jeg kunne ”skjule” den vigende hårlinje. Det blev dog svære og svære igennem en ca. 10 års periode. Til sidst tog jeg mig endelig sammen til at få det lavet. Hvilket jeg ikke har fortrudt en eneste gang.

Når jeg kigger mig selv i spejlet i dag er jeg tilfreds, tilfreds med resultatet og glad for jeg tog mig sammen og gennemgik behandlingen.

Frank, 42 år. Behandlet oktober 2015 – 4470 hår/1788 graft – Pris: 40.000 kr.

Younes

I denne her case, ses det hvor hurtigt det nogle gange går efter en FUE behandling hos Hud og Hårklinikken. Younes blev behandlet den 3 januar 2016. Efter billedet er taget den 28 juli. Resultatet er altså kun ca. 7 måneder gammelt.


Younes - Før behandlingen

Younes – Før behandlingen

Younes - Før behandlingen - Set ovenfra

Younes – Før behandlingen – Set ovenfra

Younes - Hårtransplantation resultat 2

Younes – Efter behandlingen

Younes - Hårtransplantation resultat 2

Younes – Efter Behandlingen


Jeg fandt Hud og Hårklinikken ved en google søgning og valgte dem fordi de kom op først. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg har følt mig i gode og trygge hænder fra mit første møde til min behandling, som gik mere smertefrit end jeg turde håbe på. Jeg har svært ved at sætte ord på hvor glad jeg er for at få mit hår tilbage! At miste det i en så tidligere alder som jeg, gjorde ondt. Det er nu ca. 7 måneder siden jeg fik behandlingen, og kan næsten ikke vente med at se det færdig resultat.

Endnu engang tak til Jer inde på klinikken!

Younes, 29 år – Behandlet den 3 januar 2016 – 2486 hår/1011 graft – Pris 35.000 kr.
Før og efter was last modified: August 16th, 2017 by Omar Naser Khattar